ή κλείστε ραντεβού online
  • greece-icon arrow-down
    • uk-icon
    • de-icon

Ενημερωθείτε για την Υγεία σας

Σύζυγος Ιατρού
Το να είναι κανείς σύζυγος ιατρού είναι σίγουρα διαφορετικό από το να έχει παντρευτεί (ή νυμφευθεί) συμβολαιογράφο. Κανένα συμβολαιογράφο δεν τον σηκώνουν από το κρεβάτι τα χαράματα. Επί πλέον οι περισσότεροι συμβολαιογράφοι κερδίζουν απείρως πιο πολλά χρήματα από τους γιατρούς. (Εξαιρούνται μερικές χειρουργικές ειδικότητες).
Σύζυγος Ιατρού citydoctors.gr

person
date_range

Το άγχος πηγή δημιουργίας ή διάλυσης;

Το άγχος θα μπορούσε απλά να ορισθεί ως αίσθημα φόβου κι ετοιμότητα για αντιμετώπιση απειλής, χωρίς όμως να αναγνωρίζει το άτομο το απειλητικό ερέθισμα

Το άγχος πηγή δημιουργίας ή διάλυσης; citydoctors.gr

person
date_range

Αλλεργική Ρινίτιδα

Η αλλεργική ρινίτιδα αποτελεί ένα από τα συχνότερα αλλεργικά νοσήματα καθώς σύμφωνα με διεθνείς μελέτες αφορά μέχρι και στο 20-30% του πληθυσμού στο Δυτικό κόσμο.

Αλλεργική Ρινίτιδα citydoctors.gr

person
date_range

Τί είναι το holter πίεσης;

Πρόκειται για μη επεμβατική μέθοδο μέτρησης της αρτηριακής πίεσης για 24 ώρες, ενώ ο ασθενής συνεχίζει τις καθημερινές του δραστηριότητες. Περιλαμβάνει τη συσκευή μέτρησης και την περιχειρίδα, ενώ οι τιμές που καταγράφονται θα αναλυθούν μετά το πέρας των 24 ωρών, με τη χρήση ειδικού λογισμικού.

Τί είναι το holter πίεσης; citydoctors.gr

person
date_range

Αρτηριακή υπέρταση, συχνές ερωτήσεις

Η αρτηριακή υπέρταση αποτελεί μια από τις συχνότερες παθήσεις του καρδιαγγειακού συστήματος. Ας προσπαθήσουμε να δώσουμε απαντήσεις σε κάποιες συχνές ερωτήσεις σχετικά με αυτήν.

Αρτηριακή υπέρταση, συχνές ερωτήσεις citydoctors.gr

person
date_range

Κατάγματα περιοχής ισχίου

Η περιοχή του ισχίου είναι η ανατομική περιοχή του σώματός μας, όπου το άνω μέρος του μηριαίου οστού ( κεφαλή ) ενώνεται με την λεκάνη ( κοτύλη ) σχηματίζοντας έτσι την κατ’ ισχίον άρθρωση. Τα κατάγματα που λαμβάνουν χώρα σε αυτήν την ανατομική περιοχή και συγκεκριμένα από την περιοχή της κεφαλής έως και μερικά εκατοστά κάτωθεν αυτής ( περιοχή ελάσσονα τροχαντήρα ) , λέγονται κατάγματα περιοχής ισχίου και ταξινομούνται ανάλογα με την καταγματική τους εικόνα.

Κατάγματα περιοχής ισχίου citydoctors.gr

person
date_range

search
Το φαινόμενο της πολυφαρμακίας στην Τρίτη Ηλικία ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ Διατήρηση της ψυχικής ευεξίας κατά την παραμονή μας στο σπίτι Οδηγίες για τον κοροναϊό COVID 19 Οσφυαλγία Αλόη η γνήσια - Aloe Vera Απαλλαγείτε απ’ τον πόνο στον Ώμο Τις ίδιες απαγορεύσεις με το συμβατό θα δέχεται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο Αυχενικό σύνδρομο: σύγχρονη και αποτελεσματική αντιμετώπιση Ο ρόλος του λιπώδους ιστού στην υγεια των οστών Διατροφικές προτάσεις για ένα υγιεινό σνακ στο σχολείο Ουρολοιμώξεις στα παιδιά Ωτίτιδα στα παιδιά Γάλα κεφίρ : Οι κόκκοι του προφήτη Η λήψη μετφορμίνης συνδέεται με έλλειψη της Β12 Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (ΣΠΩ) Διάγνωση της Εγκυμοσύνης Εμβόλιο για τον ιό HPV Μαγνήσιο: το πιο ισχυρό Χαλαρωτικό Ορυκτό που υπάρχει Κοιλιοκάκη και Προβιοτικά Σύζυγος Ιατρού Το άγχος πηγή δημιουργίας ή διάλυσης; Αλλεργική Ρινίτιδα Τί είναι το holter πίεσης; Αρτηριακή υπέρταση, συχνές ερωτήσεις Κατάγματα περιοχής ισχίου

Αν είστε ειδικός στο χώρο της υγείας μπορείτε να στείλετε άρθρο για δημοσίευση στο blog@1151.gr
Τα άρθρα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.